Modeli

Škoda Karoq povezivost

Škoda Connect

Ovaj proizvod za povezivost pru┼ża usluge online navigacije i informacija, opciju daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomo─çu smartphonea i daljinsku interakciju sa ┼ákoda servisnim centrom po va┼íem izboru.

Škoda Karoq povezivost

SmartLink

SmartLink vam omogu─çuje povezati smartphone i ugra─Ĺeni infotainment sistem putem servisa Apple CarPlay ili Android Auto. Pu┼ítajte muziku, navigirajte, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slu┼íajte omiljeni podcast.

Škoda Karoq povezivost

Phone BOX - pretinac za mobilni ure─Ĺaj

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za be┼żi─Źno punjenje mobilnih telefona i za poja─Źanje mobilnog signala planiranim antenama. Phone Box mo┼że uputiti i primiti pozive ─Źak i kad je signal slab.

Škoda Karoq povezivost

Do 4x USB-C priklju─Źka

Opcija povezivanja i punjenja vanjskih multimedijskih playera i memorijskih ure─Ĺaja (USB stikovi) putem USB-C priklju─Źka dio su serijske opreme za ┼ákoda Karoq. Dodatna druga USB-C uti─Źnica serijska je oprema uz radioure─Ĺaj Bolero i infotainment sisteme sa navigacijom. Opciono je mogu─çe dodati jo┼í 2 USB-C priklju─Źka - jedan kod retrovizora u unutra┼ínjosti za punjenje kamere i jedan za putnike na stra┼żnjim sjedi┼ítima za punjenje njihovih ure─Ĺaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu