Modeli

Pametni komfor

PANORAMSKI KROV

Veliki opcijski panoramski krov sa za┼ítitom od sunca propupta mnogo sun─Źeve svjetlosti u unutra┼ínjost vozila. Staklo je crno tako da ─çe komforna koli─Źina svjetla i topline u─çi u va┼íe vozilo.

Pametni komfor

ELEKTRI─îNA PARKIRNA KO─îNICA

Elektri─Źna parkirna ko─Źnica ne stvara samo vi┼íe prostora izme─Ĺu prednjih sjedi┼íta nego na taj na─Źin pove─çava sigurnost i komfor. Opremljena je funkcijom Auto Hold i sprje─Źava da se vozilo otkotrlja iz polo┼żaja mirovanja ili pri vo┼żnji unazad, a da voza─Ź pri tome ne treba ni dodirnuti ko─Źnicu.

Pametni komfor

GRIJANO KOLO UPRAVLJA─îA

Na zahtjev se Karoq mo┼że opremiti grijanim kolom upravlja─Źa, ┼íto je kao stvoreno za vo┼żnju zimi, nari─Źito kada su vam ruke hladne od struganja leda sa stakla vozila. Dodu┼íe, grijano vjetrobransko staklo zna─Źi da je to zapravo jedan posao manje. Ukoliko vam je jo┼í uvijek hladno, zagrijat ─çe vas grijana prednja i stra┼żnja sjedi┼íta.

Pametni komfor

USB-C UTOR I STRA┼ŻNJA UTI─îNICA OD 230V

Moderan automobil je povezan! ┼áirok apaleta opcija povezanosti u novom modelu ┼ákoda Karoq uklju─Źuje do 4 USB C utora. USB-C utor pripremljen je i za putnike na stra┼żnjim sjed┼ítima. Lijevo od toga nalaze se uti─Źnice od 12V i 230V tako da purnici na stra┼żnjim sjedi┼ítima imaju vi┼íe opcija za punjenje svojih ure─Ĺaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu