Modeli

Pametni komfor

PANORAMSKI KROV

Veliki opcijski panoramski krov sa zaštitom od sunca propupta mnogo sunčeve svjetlosti u unutrašnjost vozila. Staklo je crno tako da će komforna količina svjetla i topline ući u vaše vozilo.

Pametni komfor

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA

Električna parkirna kočnica ne stvara samo više prostora između prednjih sjedišta nego na taj način povećava sigurnost i komfor. Opremljena je funkcijom Auto Hold i sprječava da se vozilo otkotrlja iz položaja mirovanja ili pri vožnji unazad, a da vozač pri tome ne treba ni dodirnuti kočnicu.

Pametni komfor

GRIJANO KOLO UPRAVLJAČA

Na zahtjev se Karoq može opremiti grijanim kolom upravljača, što je kao stvoreno za vožnju zimi, naričito kada su vam ruke hladne od struganja leda sa stakla vozila. Doduše, grijano vjetrobransko staklo znači da je to zapravo jedan posao manje. Ukoliko vam je još uvijek hladno, zagrijat će vas grijana prednja i stražnja sjedišta.

Pametni komfor

USB-C UTOR I STRAŽNJA UTIČNICA OD 230V

Moderan automobil je povezan! Širok apaleta opcija povezanosti u novom modelu Škoda Karoq uključuje do 4 USB C utora. USB-C utor pripremljen je i za putnike na stražnjim sjedštima. Lijevo od toga nalaze se utičnice od 12V i 230V tako da purnici na stražnjim sjedištima imaju više opcija za punjenje svojih uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu