Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično za Škodu: prtljažnik novog modela Škoda Kodiaq također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i one se više neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika takođe omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika novog modela Kodiaq. Namijenjene su za vješanje predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika. Kuke ćete naročito cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prevozu sportske opreme.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

SISTEM MREŽA

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama i kukama ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Sistem mreža s kukama za pričvršćenje sprječava pomicanje manjih predmeta. Izdržljive kuke na bočnim stranama prtljažnika ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prevozu sportske opreme.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu