Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

DVOSTRANA PROSTIRKA PRTLJAŽNIKA

Površina jedne strane prostirke praktična je i jednostavno periva, a na drugoj se strani nalazi elegantan tepih od tekstila. Prostirku je jednostavno okrenuti kako biste površinu prilagodili onome što prevozite.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

ELEMENTI ZA PRTLJAG

Tipično za ŠKODU: prtljažnik novog modela Škoda Kodiaq također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljaga. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika novog modela Kodiaq. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljaga koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika. Kuke ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

SISTEM MREŽA

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Sustav mreža s kukama za pričvršćenje sprječava pomicanje manjih predmeta. Izdržljive kuke na bočnim stranama prtljažnika ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu