Modeli

ŠKODA KAROQ povezivost

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect online usluge nudi usluge online navigacije i informisanja, uključujući online saobraćajne obavijesti i mogućnost daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomoću smartphone-a.

ŠKODA KAROQ povezivost

SmartLink

SmartLink vam omogućuje povezati smartphone i ugrađeni infotainment sistem putem servisa Apple CarPlay, Android Auto ili MirrorLink™. Puštajte muziku, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slušajte omiljeni podcast.

ŠKODA KAROQ povezivost

Phone BOX - pretinac za mobilni uređaj

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za bežično punjenje mobilnih telefona i za pojačanje mobilnog signala. Phone Box može uputiti i primiti pozive čak i kad je signal slab.

ŠKODA KAROQ povezivost

Do 4x USB-C priključka

Opcija povezivanja i punjenja vanjskih multimedijskih playera i memorijskih uređaja (USB stikovi) putem USB-C priključka dio su serijske opreme za ŠKODA KAROQ. Dodatna druga USB-C utičnica serijska je oprema uz radiouređaj Bolero i infotainment sisteme sa navigacijom. Opciono je moguće dodati još 2 USB-C priključka - jedan kod retrovizora u unutrašnjosti za punjenje kamere i jedan za putnike na stražnjim sjedištima za punjenje njihovih uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu