Modeli

Inovativni Infotainment

Škoda Scala je dostupna sa dva infotainment sistema: standardnim "Infotainment 8" Radio" sa ekranom od 8,25" i "Infotainment 9" Navi" sa ekranom od 9,2" . Infotainment 9" navigacijski sistem također sadrži bežični SmartLink i četiri zvučnika u zadnjem dijelu vozila. Osim toga sadrži i 10,25" Virtual Cockpit. Dostupne su i druge funkcije, kao što su telefonska kutija ili USB-C portovi.

Škoda Connect usluge

Škoda Conect usluge nove generacije nude:

- Online navigacijske i informativne usluge

- daljinsko upravljanje odabranim funkcijama vozila putem pametnog telefona i

- daljinska interakcija sa Škodinim servisom.

Bežični SmartLink

Bežični SmartLink sistem nudi vam mogućnost povezivanja vašeg pametnog telefona na ugrađeni infotainment sistem putem Apple CarPlay-a. Koristite navigacioni sistem, slušajte muziku ili podcaste putem omiljenih aplikacija, odgovarajte na poruke ili pozive. 

 

 

 

Telefonski pretinac sa funkcijom bežičnog punjenja

Praktični telefonski pretinac bežično puni vaš kompatibilni (induktivno punjeni) pametni telefon dok vozite.

Do 5 USB-C priključaka

Škoda Scala je standardno opremljena sa dva USB-C priključka (15 W) za prijenos podataka i punjenje. Ovi se opciono mogu zamijeniti za četiri USB-C priključka za brzo punjenje (45 W). Još jedan USB-C priključak, na primjer za punjenje kamere, može se integrirati u blizini unutrašnjeg retrovizora.

Upravljanje glasom

Uz glasovnog asistenta, fiksne komande su stvar prošlosti. "Laura" tečno razumije izgovorene rečenice i pomaže vam da upravljate navigacijskim sistemom, infotainment sistemom ili klima uređajem. To znači da se možete u potpunosti koncentrirati na vožnju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu