Modeli

Enyaq Coupé RS iV

Naša sjajna zvijezda

Potpuno novi Enyaq Coupé RS iV oblikovan je za postizanje vrhunske aerodinamične učinkovitosti. Ugodan je dodatak ovog pristupa dizajnu to što pojačava općeniti dojam automobila. Slično su dojmljiva i učinkovita standardna full LED Matrix glavna svjetla a, između njih se nalazi maska Crystal Face s crnim okvirom visokog sjaja. Bočni retrovizori također su crni, a bočni su pragovi iste boje kao i karoserija te imaju crni ukrasni rub.

Enyaq Coupé RS iV

Točkovi čine automobil

Jedinstvenost modela Enyaq Coupé RS iV naglašavaju dva kompleta točkova dostupna samo za ovaj model. Aluminijski točkovi Taurus crni od 20" dio su serije. Kako bi se dodatno naglasio sportski karakter automobila, možete odabrati opcijske aluminijske točkove Vision od 21'' u antracitnoj boji (na slici). Izbor je samo vaš.

Enyaq Coupé RS iV

Nadareni novi model u RS porodici

Enyaq Coupé RS iV također usmjerava pažnju na sportske karakteristike prednjim bočnim logotipima RS. Na taj način jasno i glasno objavljuje svoju pripadnost porodici Škoda RS modela.

Enyaq Coupé RS iV

Upečatljiv izgled iz svakog ugla

Budimo realni, većina drugih vozača vjerojatno će vas gledati s leđa. Zato je dobro znati da, čak i iz te perspektive, potpuno novi Škoda Enyaq Coupé RS iV jednostavno izgleda fantastično. U tom mu pogledu pomažu elegantan nagnuti krov, prepoznatljivi stražnji branik i standardna Top full-LED stražnja svjetla s dinamičnim stražnjim pokazivačima smjera. Natpis na stražnjem dijelu sjajne je crne boje tipične za naše sportske modele.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu