Modeli

Enyaq Coupé RS iV

Odvažnost i elegancija

Vaš novi Enyaq Coupé RS iV dolazi s jednim od dva dizajna interijera (poznati pod imenom Design Selections). Bez obzira na to odaberete li RS Lounge (na slici) ili RS Suite, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetne materijale i vrhunsku tehnologiju. Glavne su razlike između dva odabira Design Selection u oblogama sjedišta i boji šava na sportskom kolu volana i tekstilnim podlogama za noge s mogućnošću uklanjanja. RS Lounge u velikoj mjeri krase boja limete visokog kontrasta I presvlake sjedišta u kombinaciji koža/tkanina s efektom brušene kože. Za obloge sjedišta u verziji RS Suite koristi se koža sa šavom elegantne sive boje.

Enyaq Coupé RS iV

Povežite se s cestom

Potpuno novi Škoda Enyaq Coupé RS iV ima sportsko kolo volana s tri kraka obloženo perforiranom kožom. Šav je boje limete ili siv ovisno o izboru Design Selection. Po hladnom vremenu vaše će ruke biti zahvalne na funkciji grijanja kola volana. Progresivno dinamičko upravljanje ugodno je za korištenje tokom dinamične vožnje. Na stražnjem dijelu kola volana nalaze se i ručice koje se mogu koristiti za prilagodbu rekuperacije kinetičke energije.

Enyaq Coupé RS iV

Komforna potpora

Za komfornu vožnju neophodna su visokokvalitetna sjedišta, upravo ćete njih naći u modelu Enyaq Coupé RS iV. Sportska sjedišta ugrađena su u prednji dio. Ona sadrže integrirane naslone za glavu, solidnu bočnu potporu i grijanje. Vozačevo sjedište može biti obloženo kombinacijom kože/tkanine (RS Lounge) ili perforiranom pravom kožom (RS Suite) i potpuno je električno s namještanjem potpore za kralježnicu i funkcijom memorije. Potpuno električno upravljanje suvozačevim sjedištem opcijsko je, poput grijanja stražnjih sjedišta. U kombinaciji s prostranim interijerom i pogledom iz automobila sportska sjedišta pružaju vam sve što vam treba kako biste uživali u svakom trenutku provedenom u vožnji modelom Enyaq Coupé RS iV.

Enyaq Coupé RS iV

Dajte maha mašti

Jedna su od prednosti automobila marke Škoda natprosječno velik unutrašnji prostor i praktični dodaci na svakom koraku. Potpuno novi Enyaq Coupé RS iV zadržava praktične dodatke koje Enyaq iV čine savršenim automobilom za svakodnevnu vožnju unatoč većem fokusu na užitak i zabavu za volanom. Pogledajmo, na primjer, prtljažnik: zapremina od 570 litara pri osnovnom rasporedu sjedišta znači da u njega stane sve što vam je potrebno za putovanje. Preklopite stražnja sjedišta prema naprijed kako bi vam postalo raspoloživo svih 1.610 litara. Postoje i detalji poput varijabilne podnice prtljažnika s prostorom za odlaganje kabla za punjenje i sistema mrežica sa sigurnosnim kukama koje korištenje prtljažnika čine mnogo praktičnijim. Standardna oprema i raspon dodataka tako su opsežni da možete dati maha mašti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu