Modeli

Enyaq Coupé RS iV: povezivost

Najbolji infotainment u industriji

Potpuno novi Škoda Enyaq Coupé RS iV opremljen je infotainment sistemom koji je upotpunjen dodirnim klizačem. Klizač se može upotrebljavati za promjenu jačine zvuka muzike, povećavanje i smanjivanje navigacijske karte ili promjene temperature klimatizacije. SmartLink omogućuje korištenje i upravljanje aplikacijama smarthponea putem zaslona infotainment sistema. Online Škoda Connect povezuje osnovni paket online usluga uključujući online update i osnovne funkcije za električna vozila u Remote Accessu.

Enyaq Coupé RS iV: povezivost

Škoda Connect

Škoda Connect online usluge pružaju online navigaciju i informacijske usluge uključujući online saobraćajne informacije i opciju daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomoću smartphonea. Remote Access vam, na primjer , omogućava uključivanje prozračivanja unutrašnjosti prije putovanja. Koristan je za vruće ljetne dane jer snižava temperaturu unutrašnjosti prije nego što uđete u automobil nakon što je bio parkiran na suncu.

Enyaq Coupé RS iV: povezivost

Upravljanje prirodnim govorom

Pomoću govornog asistenta Laure vaš će automobil slušati svaku vašu riječ i činiti onako kako kažete. Šture naredbe stvar su prošlosti. Sada možete kontrolisati vozilo pomoću Laure, asistenta koji razumije normalan govor. Laura će vam pomoći kontrolisati navigaciju, medije, infotainment, klimatizaciju i tekstualne poruke i omogućuje vam da se bolje koncentrišete na vožnju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu