Modeli

Enyaq Coupé iV: fleksibilni prtljažnik

Varijabilna podnica prtljažnika

Praktična varijabilna podnica prtljažnika s prostorom za odlaganje ispod podnice pomoći će vam da održite prtljažnik čistim. Imate li dodatke u automobilu koje uvijek želite ponijeti sa sobom kada putujete, ali ih rijetko koristite? Prostor za odlaganje ispod podnice idealno je rješenje za to.

Enyaq Coupé iV: fleksibilni prtljažnik

Torba za kabel

Torba za kabel idealna je za nošenje i rukovanje kabelom za punjenje. Torba savršeno pristaje u otvor na strani prtljažnika tako da je kabel uvijek pri ruci bez zauzimanja prostora u glavnom dijelu prtljažnika.

Enyaq Coupé iV: fleksibilni prtljažnik

Fleksibilni prtljažnik

Tipično za marku Škoda prtljažnik modela Enyaq Coupé iV pruža izrazito praktične značajke. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Jednostavno stavite kutije ili torbe za kupnju između elemenata za pričvršćivanje prtljage i više se neće klizati. Elementi za pričvršćivanje prtljage mogu se sklopiti i odložiti u bočni dio prtljažnika ili ispod varijabilne podnice prtljažnika.

Enyaq Coupé iV: fleksibilni prtljažnik

Kuke u prtljažniku

Izdržljive kuke sa strane također poboljšavaju izvrsnu varijabilnost i iskoristivost prtljažnika modela Enyaq Coupé iV. Dizajnirane su za pričvršćivanje predmeta ili prtljage koji bi u protivnom bili nestabilni ili ne bi stali na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu