Modeli

2013. - Novi Škoda YETI

Od svoga debija 2009. godine Škoda YETI privlači pozornost u svojoj klasi. Pravi zastupnik svog segmenta, SUV sa karakterom. Sa dvije nove varijante -  YETI i YETI OUTDOOR - allround vozilo razvija svoj karakter još svestranije i samostalnije.

2013. - Nova Škoda Rapid SPACEBACK. Prostor za emocije.

U segmentu kompaktnih automobila Škoda proširuje paletu modela između FABIJE i OCTAVIJE novim vozilom Rapid SPACEBACK. Time Škoda po prvi puta nudi automobil koji dobre i praktične kvalitete ŠKODE povezuje sa veličinom i oblikom kompaktnog automobila.

 

2013. - Najbrža Octavia svih vremena slavi svoj debi.

Nova Škoda Octavia RS na manifestaciji "Goodwood Festival of Speed" 10. jula slavi svoju svjetsku premijeru. Nikada prije Octavia RS nije bila tako brza i dinamična. Istodobno Octavia RS nudi maksimalnu funkcionalnost, mnogo mjesta, maksimalnu sigurnost i jako puno najsuvremenijih sustava potpore. Tamo gdje se susreću strast za konjskim snagama i želja za prostranošću.

 

2013. - Fabia Combi Monte Carlo. Više prostora za sportsku narav.

Škoda proširuje ponudu FABIJE. Nova u programu je sportska Fabia Combi Monte Carlo. Za dinamičan se izgled brinu 16 " alu točkovi, difuzor kao i krovni spojler.

2013. - Novi Škoda Superb.

Na Šangajskom sajmu automobila nova Škoda Superb slavi svoju premijeru. U novom dizajnu izvedbe Limousine i Combi nastupaju suvereno i trajno potvrđuju svoju reputaciju kao vrhunski proizvodi marke. Usto izvrsna udobnost ispunjava sve želje i za one sa najvećim planovima.

 

2013. - Novi program ponude za ŠKODU Fabia i ŠKODU ROOMSTER.

Racionalna Fabia, praktična Fabia Combi kao i prostrani ROOMSTER kreću na proljeće sa novim ŠKODINIM logom. Bogata osnovna oprema Active proširuje se novim programom ponude koju čine daljnji vrhunski elementi opreme kao što su klima-uređaj, putni računar, paket funkcija i mnogi drugi detalji.

 

2013. - Nova Octavia. Fascinacija. Dan za danom.

Treća generacija modela Octavia slavi svoje uvođenje na tržište. Najuspješniji ŠKODIN model  još je inovativniji, osmišljeniji i savršeniji nego do sada. Sa novim sistemima podrške i infotainment sistemima kao i  "simply clever" rješenjima Octavia će vam olakšati svakodnevicu. Uz sve navedeno ona nudi tako puno mjesta kao nikada do tada - za sve i svakoga.